Telefoonnummer

06 36 17 40 06

E-mail

paula@salonlemasque.eu

Openingstijden

Ma-vr: 10:00 - 18:00

Lichaamsbehandelingen

In Salon Le Masqué worden twee soorten lichaamsbehandelingen aangeboden. Beide behandelingen zijn op basis van lavendel en daarom ook uitermate geschikt voor de avond. Voor een optimaal effect ook samen te boeken. Een weldaad voor lichaam en geest.

Lichaamspeeling € 30 – 30 min. (dode huidcellen verwijderen, stimulering celvernieuwing)

De huid reinigen en verwarmen met kompres doeken, peeling op basis van zeezout met lavendel en een zachte scrub handschoen. Licht in-masseren van body balsem.

Lichaamspakking € 30 – 30 min. (voedt, hydrateerd en hersteld de huid)

Deze lichaamspakking, voedt, hydrateerd en hersteld de huid bijvoorbeeld na een zwangerschap of een verbrande huid na een zomerse dag. Zorgt voor een heerlijke ontspanning voor het slapen gaan. De huid wordt gereinigd en verwarmd met kompres doeken. Pakking met lavendel, het lichaam wordt bedekt met folie en een warmtedeken. Deze laten we 15 min. inwerken, daarna afspoelen, licht in-masseren van de body balsem.

Lichaamspeeling met lichaamspakking € 50 – 60 min.

De huid reinigen en verwarmen met kompres doeken, peeling op basis van zeezout met lavendel en een zachte scrub handschoen. Licht in-masseren van body balsem. De huid wordt daarna gereinigd en verwarmd met kompres doeken. Pakking met lavendel, het lichaam wordt bedekt met folie en een warmtedeken. Deze laten we 15 min. inwerken, daarna afspoelen, licht in-masseren van de body balsem.

  • Bij bovenstaande behandelingen zijn verschillende lichaamsmassages mogelijk. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
×