Telefoonnummer

06 36 17 40 06

E-mail

paula@salonlemasque.eu

Openingstijden

Ma-vr: 10:00 - 18:00

De zomer komt eraan. Yes! 🌞

Scrubben…Bruin zonder zon…Een mooi moment om ons gezicht en ons lichaam even een extra opknapbeurt te geven.

Hoe doen we dat? Mooi egaal bruin worden en verzorgd zijn. Natuurlijk weten we allemaal dat teveel zon niet goed is voor onze huid. Doe het dus voorzichtig!! Ook met zonnebanken vergeet niet jezelf in te smeren!!!

Begin alvast je huid voor te bereiden op de zon door scrubben!- scrubben Niet alleen voor je gezicht maar ook voor je hele lichaam. Scrubben verwijdert vuil, dode huidcellen zorgt voor een goede bloedsomloop en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen.

– bruin zonder zon Na het scrubben breng je een dun laagje bruin zonder zon aan op je gezicht en natuurlijk je hele lichaam (goed je handen wassen en even in laten trekken) Pas op met witte kleding

Na 5 minuten een dagcrème ( altijd met een UV bescherming ) en voor je lichaam een bodylotion of milk (ga je in de zon natuurlijk ook een zonnebrandcrème)

– s’ avonds altijd na het zonnen een aftersun (dit om je huid te kalmeren en te herstellen )

Hoe vaak mag je scrubben? Het liefste 2 keer in de week

En bruin zonder zon? Zo vaak je wilt

Tip: In mijn Salon Le Masque heb ik een heerlijke behandeling voor je samengesteld. Een goeie behandeling voor de avond- scrubben je hele lichaam met Medex body peeling strong- een pakking van Lavendel Medex body wrapGedurende het inwerken van de pakking een lichte scrub voor het gezicht en een gezichtsmassage 💆‍♀️💆‍♂️Afsluitend douchen en een body milk Medex Summer Dew

En vergeet niet voor thuis gebruik de Bruin zonder zon mee te nemen!

Alle boven genoemde producten van Medex zijn in mijn Salon ook verkrijgbaar.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×