Telefoonnummer

06 36 17 40 06

E-mail

paula@salonlemasque.eu

Openingstijden

Ma-Za: 10:00 - 18:00

Wat zie ik vaak in dit vak als schoonheidsspecialiste? Is dat alles vaak gaat over uiterlijke zaken. Niet ten nadele van mijn collega’s. Maar ik wil graag wat meer vertellen over de basis van je dagelijkse verzorging en wat ik zoal onderweg tegen kom.

Fijne nieuwe crèmes. Leuke winkeltjes en steden waar je vrolijk van wordt.( zoals vele van mijn vrienden weten, ga ik graag op pad ) Leuke weetjes en feiten hoe je goed voor jezelf kunt zorgen.

Een dagelijkse verzorging gaat vooral over je huid, je lichaam reinigen. Maar ook over het feit of je gelukkig bent…..met je partner vrienden en familie. Natuurlijk gezond eten , genoeg slapen en regelmatig even naar buiten. Ach en soms een heerlijk stuk chocola is niets mis mee…..

En minimaal 1 keer in de 6 weken een bezoekje aan mij….in de Salon Le Masqué! 💆‍♀️💆‍♂️Verzorging van je huid: Een vaste routine net zoals je haren wassen, tanden borstelen.(uh je gaat je haar ook niet wassen met afwasmiddel) -elke ochtend je huid reinigen met een bij jou passende milk foam of gel-en dan een dag crème op voor de dag of een nachtcrème op voor de nacht-twee keer in de week scrubbenHoe simpel!

Maar je kunt natuurlijk ook zoveel meer doen:-een keer een ampul voor onder je nachtcrème-lekker bruin zonder zon zodat je al het eerste kleurtje te pakken hebt..-een maskertje ( verzorgend, verfrissend, kalmerend ) En wat voor product is dan het beste voor jou?

Om mijn eigen balans goed te houden, ga ik regelmatig ook zelf naar de schoonheidsspecialiste en gebruik mijn eigen producten van Medex waar ik erg enthousiast over ben.

Graag zou ik je hier alles over willen vertellen in mijn Salon! Tenslotte begint alles bij de basis. Een hele fijne dag en tot gauw!

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×